Selecteer een pagina

Over Aquastick

De Aquastick is een slim watergeefsysteem dat op een natuurlijke wijze het water vanuit een waterreservoir naar de plant transporteert.

Waterdoorvoer

Met de Aquastick® kunt u de waterdoorvoer regelen. De standaard Aquasticks hebben een 100% waterdoorvoer. Als u plant minder water gebruikt zijn deze ook verkrijgbaar.

Afwerking

De Aquastick® wordt geleverd met of zonder punt. Voor standard potgrond of substraat kunt u een Aquastick® zonder scherpe punt gebruiken. Voor bark zou een punt mogelijkerwijs nodig zijn.

Transport

Niet alleen de klant en de consument profiteren van de Aquastick®, ook de kweker, de exporteur en de winkel doen er hun voordeel mee. Normaliter staat de plant vanaf de kwekerij droog in de vrachtwagen, waardoor sommige planten voortijdig sneuvelen. Dankzij Aquastick® kan de plant nu tijdens het hele traject voldoende drinken, zodat hij fris en aantrekkelijk in het winkelschap verschijnt. Dat is winst voor alle betrokkenen.

Hoe werkt Aquastick?

Het positieve effect is duidelijk zichtbaar, want bewatering naar behoefte is beter voor de plant dan af en toe een flinke plens na enige dagen droogstaan. De plant groeit beter en heeft een optimale conditie. Voor de plantenbezitter is dit systeem bovendien superhandig want je hebt er geen omkijken naar.